Twitter Instagram LinkedIn goodreads Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Boeken

Met 'Bink in de schijnwerpers' is het dan eindelijk zover: mijn eerste echte boek, helemaal van mij, is verschenen. Hopelijk krijgt dit boek nog een hoop gezelschap!

 

Het raadsel van de verdwenen mijter

Pietje Raadsel verdwenen mijterPietje is een beetje zenuwachtig. Hij krijgt van niemand minder dan Sinterklaas een rondleiding door het prachtige, oude kasteel in Spanje. De goedheiligman neemt hem mee door diverse zalen van het museum. Hier worden onder andere alle tekeningen en knutsels van de kinderen bewaard en er is een speciale garderobe vol mantels en mijters.

Pietje kijkt zijn ogen uit, maar als ze bij de kostbaarste mijter van allemaal komen, is er niets te zien! Hij is weg! Waar is die mijter? Zou hij… gestolen zijn?

Het raadsel van de verdwenen mijter is geschreven voor kinderen in de bovenbouw, die inmiddels wel weten hoe het zit met de Sint, maar die toch een leuk boek in Sintsfeer willen lezen. Pietje beleeft een avontuur, hangt de speurneus uit en bezoekt het cadeaumuseum waar alles wordt bewaard wat de Sint in al die jaren van de kinderen heeft gekregen. (Je dacht toch niet dat hij iets weggooide, hè?) Tijdens de rondleiding vertelt Sint bovendien van alles over de geschiedenis en de tradities rondom het feest. En hij verklapt dat hij zo langzamerhand op zoek is naar een opvolger...


Verschenen: oktober 2021
Illustraties: Dinesh van den Berg
Uitgeverij: Mira Loves Books
Isbn: 978 94 92343 48 2
Ook verkrijgbaar als e-book en luisterboek.

 

Bink in de schijnwerpers

BinkBink wil graag beroemd worden. Zijn wens lijkt uit te komen als zijn ouders mee mogen doen aan de tv-show Hotel de Botel. Ineens wordt Bink uitgenodigd als eregast op een feestje van een klasgenoot. Kinderen uit andere groepen vragen zelfs om zijn handtekening! Toch wordt Bink niet erg gelukkig van al die aandacht. En hij herkent zijn ouders bijna niet meer als ze op televisie strijden om het hotel. Wanneer houdt dit op?

Auteur: Sandra C. Hessels
Omslagillustratie: Marit de Wolf
Uitgeverij: Kwintessens

Verschenen: 26 augustus 2019
Isbn: 978 90 5788 527 3

Leeftijd: 10+
AVI M6/E6

 

In Translation

X

Right Click

No right click