Twitter Instagram LinkedIn goodreads Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Woef, miauw, kwaak: een bundel vol dierenverhalen

Woef miauw kwaak coverZeg... welke beroemde dieren ken jij eigenlijk? Bobbie, de trouwe viervoeter van held Kuifje? Of Fury, het paard dat nergens bang voor is? In deze bundel vol echt gebeurde en verzonnen verhalen lees je alles over heldhaftige, grappige, interessante en rare dieren.

Wat denk je bijvoorbeeld van het verhaal over de hond Bobby uit Schotland die 14 jaar waakte over het graf van zijn overleden baasje. Of kat Jessie die een reis van 3000 kilometer aflegde op weg naar haar oude huis. Maar ook in de dierentuin gebeurt er vanalles als Bobby en Cindy een babyolifant proberen te beschermen. Of op kamp, waar de bedden stinken, het kampvuur niet door gaat en spinnen niet van gezeur houden.

In deze bundel ook mijn verhaal "Een eendje met buikpijn". Wanneer Eendje last heeft van zijn buikje, vraagt hij diverse dieren om raad. Wat zou het zijn dat hem zo'n pijn bezorgt? Heeft hij iets verkeerds gegeten, soms?

Auteurs: diverse, waaronder ik
Illustraties: diverse
Uitgever: Mira Loves Books
Verschenen: juni 2020
Isbn: 9789492343338
Leeftijd: 7+

 

Woef eendje

In Translation

X

Right Click

No right click