Twitter Instagram LinkedIn goodreads Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overig

In deze subcategorie vind je een voorbeeld van overige teksten en stukken die ik vertaald heb voor diverse opdrachtgevers, van product sheets tot informatieborden. Kijk ook bij de andere twee rubrieken voor artikelen en brochures en websites.

 

Love Oracles (kaartenset)

LoveOraclesAdvies van 50 beroemde charmeurs over lust & liefde

Verander je liefdesleven, raadpleeg de orakels! Kies een kaart om liefdesadvies (en enkele tips voor in de slaapkamer) te krijgen die zijn geïnspireerd op de levens van deze vijftig beroemde charmeurs – van de meest hedonistische figuren tot de tederste minnaars.

Kies een kaart om de orakels te raadplegen voor advies over onenightstands, liefdesrelaties en familie en vrienden. Vraag je jezelf af welke kwaliteiten het belangrijkst zijn om te zoeken in een partner voor de lange termijn? Krijg begeleiding van Jane Austen. Verlang je ernaar dat iemand aan je voeten ligt? Vraag Casanova om hulp. En als je nieuwsgierig bent om iets nieuws in de slaapkamer uit te proberen? Markies de Sade heeft misschien jouw antwoord.

Doos met 50 kaarten
Illustrator: Anna Higgie
Oorspronkelijke titel: Love Oracles
Uitgever: BIS Publishers
Vertaald in opdracht van: Vitataal
Verschenen: zomer 2019
Isbn:978 94 9293 816 9

 

Narcissententoonstelling

Voor een narcissententoonstelling van eind maart tot eind april in de Hortus Botanicus in Leiden heb ik enkele teksten van Nederlands naar Engels vertaald die zijn gebruikt als informatiebord.

jpg hortus narcissen bord   Hortus Narcissen-1

Pimp Your Colours magazine

jpg cover PYC-EN 01 cover

 

Pimp Your Colours is een speciaal magazine voor de grafische industrie, met name voor drukkers en drukbedrijven. Het was een speciaal project van MountainView en Uitgeverij Compres. Pimp Your Colours richtte zich op hoe kleuren het best uit de printer kunnen rollen en is gepersonaliseerd voor Canon, die het tijdschrift tijdens de grafische vakbeurs Drupa 2008 heeft gedrukt. Ik heb het hele magazine vertaald van Nederlands naar Engels en de eindredactie verzorgd.

 

 

 

 

PYC Back to Black magazine

jpg cover Back to Black EN

 

Pimp Your Colours: Back to Black is de tweede uitgave van het PYC-project van MountainView en Uitgeverij Compres. Deze uitgave, waarvoor ik eveneens de complete vertaling van Nederlands naar Engels en de eindredactie van beide versies heb verzorgd, richtte zich op het drukken en printen in zwart-wit, op monochrome reproducties.

 

 

 

 

 

Persberichten


Vert PB ToshibaVoor een opdrachtgever in de PR-sector heb ik een persbericht vertaald waarin een nieuw product werd aangekondigd. Het soort product was mij wel bekend uit mijn tijd als hoofdredacteur en eindredacteur van Digitailing. Al was het erg leuk om een persbericht van de andere kant te bekijken en het alleen maar te vertalen.

 

 

 

 

 

 

 

Productsheets

jpg Medicom Tear-off Pad

 

Voor opdrachtgever Studio Imago - Imago Mediabuilders heb ik een aantal productsheets vertaald van Nederlands naar Engels.

 

 

 

 

 

Algemene voorwaarden

art Driven Sales Support-Gen Cond Page 1

 

Voor Driven Sales and Support (een bedrijf dat helpt met nieuwe business en telefonische acquisitie) heb ik de Algemene Voorwaarden vertaald naar het Engels.

 

 

 

 

 

In Translation

X

Right Click

No right click