Twitter Facebook LinkedIn goodreads Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1 Ding / Doe één ding

1Ding v2

Het dagelijks leven is drukker dan ooit: naast alledaagse dingen, vergaderingen en een druk privéleven worden we overspoeld met e-mails, appjes en tweets, en komen we nauwelijks door onze to-dolijst heen. Hoe houden we ons staande in deze overvloed? Hoe blijf je productief en voorkom je een burn-out?

Doe één ding is het antwoord op deze vragen. Dit simpele idee inspireerde al velen en zal ook in jouw leven voor waanzinnige resultaten zorgen: in je werk, privé en op spiritueel vlak.

Auteurs: Gary Keller, Jay Papasan
Originele titel: The ONE Thing
Verschenen: december 2013
Xander Uitgevers
Isbn: 978 94 0160 0134 4

Onder: eerste uitgave uit december 2013 
Rechts: heruitgave uit 2016

1Ding

 

1 Ding is het business boek waarmee je op een zeer simpele manier je leven kan veranderen.

Je wil minder. Minder stress, minder afleiding en minder hooi op je vork. Je wil meer. Meer tijd voor jezelf en familie, meer verdienen en meer voldoening in je leven. 1 Ding zorgt voor een waanzinnig resultaat in elk aspect van je leven: werk, privé, familie en spiritueel.

Dit boek biedt inzichten en handvatten die je leven ingrijpend veranderend en leert je onder andere hoe je betere resultaten kan behalen in minder tijd, hoe je stress vermindert en om de juiste koers te kiezen en te houden.

 
In Translation

X

Right Click

No right click