Twitter Facebook LinkedIn goodreads Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bravelands

Het verhaal van deze nieuwe serie van Erin Hunter (geschreven door Gillian Philip) speelt zich af op de door extreme weersomstandigheden geteisterde savanne Bravelands. Er zijn drie hoofdpersonages: de jonge leeuw Fier, de jonge olifant Sky en de jonge baviaan Doorn.

Wanneer de regerende Oppermoeder van de savanne plots dood wordt aangetroffen, slaan onrust, onvrede en vertwijfeling toe onder alle dieren op de savanne. Een listige baviaan weet iedereen te bespelen en naar zijn poot te zetten, opdat hij zelf over de savanne kan heersen. Maar Fier, Sky en Doorn weten door een zeer bijzondere samenwerking het tij te keren. Al is Bravelands daarmee nog niet gered, want er dreigt een nog duisterder gevaar.

Vanaf boek 3 mocht ik de serie vertalen; deel 1 en 2 staan hier dan ook niet bij.

 

 

Bravelands 3: De opstand

Bravelands3Een olifant die beschikt over een belangrijke gave.
Een leeuw die een gevaarlijke weg heeft gekozen.
Een baviaan die gebukt gaat onder een groot geheim.

Terwijl olifant Sky haar kudde aanvoert en op zoek gaat naar de rechtmatige leider van Bravelands, ziet baviaan Doorn zich gedwongen zijn oude troep te verlaten. De leeuw Fier was ooit hun vriend, maar een tiran brengt hem op een dwaalspoor.

Het broze evenwicht van Bravelands kan elk moment versplinteren – tenzij roofdieren, prooien en aaseters de poten ineenslaan…

Auteur: Erin Hunter (Gillian Phillip)
Oorspronkelijke titel: Bravelands #3: Blood and Bone
Uitgever: Fantoom (Baeckens Books)
Verschenen: april 2019
978-90-592-4588-4

 

In Translation

X

Right Click

No right click