Twitter Facebook LinkedIn goodreads Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De monstersnackbar en de pizza der duisternis

monstersnackbar-2Ergens in de stad zit een heel speciale snackbar verstopt. Wat is er zo speciaal aan? Nou, ze bakken er de beste frietjes ter wereld en de klanten zijn monsters!

'Menswezen' Joep krijgt het omdraaien van platgereden-kikkerburgers steeds beter onder de knie. Hij heeft zelfs een aantal monsterlijke vriendschappen gesloten. Maar als Fuzzby wordt gevraagd de maaltijden te verzorgen voor het grote feest van de nachtburgemeester, in de mysterieuze Doemtoren, breekt er paniek uit in Fuzzby's keuken. Volgens de geruchten worden monsterchefs - voorgoed! - in de kerker gegooid als de nachtburgemeester het eten smerig vindt! Joep en Fuzzby maken slakkensjaslieks, kikkergelei, spikkelpuistbestaartjes, mol-au-vents en nog veel meer lekkers klaar om indruk te maken op de nachtburgemeester. En als dat niet genoeg is, is er altijd nog de Pizza der Duisternis...

Auteur & illustraties: David O'Connell
Originele titel: Monster & Chips: Night of the Living Bread
Verschenen: mei 2014
Vertaald in opdracht van: Vitataal
Uitgever: Veltman Uitgevers
Isbn: 978 90 483 0982 5
Leeftijd: 7+

 

In Translation

X

Right Click

No right click