Twitter Facebook LinkedIn goodreads Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Enorm eigenwijze eenhoorn

Een vrolijke, innemende serie boeken over een enorm eigenwijze eenhoorn. Meestal denk je bij een eenhoorn aan een groot, elegant dier met wapperende manen. Daar droomt Mira Desai ook van als ze hoort dat ze naar de Eenhoornschool mag. Daar leert ze haar allerbeste eenhoornvriend kennen, en dat is Dirk. En Dirk is net een beetje anders dan ze had verwacht. Dol op donuts, liever lui dan moe, klein, mollig en... eigenwijs. 

 

De enorm eigenwijze eenhoorn en de schooldisco

EigenwijzeEenhoorn3Mira en haar vrienden hebben zo veel zin in de schooldisco! Natuurlijk denkt haar eenhoorn Dirk daar anders over: die slaapt liever dan dat hij danst.

Maar wanneer de rode klas in de problemen raakt tijdens een gevaarlijke speurtocht, is het nog maar de vraag of de kinderen op tijd terug zullen zijn voor de schooldisco. Zal het de luie eenhoorn Dirk lukken om iedereen te redden?

Een eenhoornverhaal zonder overdaad aan roze en glitters.

Auteur: Pip Bird
Illustraties: David O’Connell
Oorspronkelijke titel:
Uitgeverij: Veltman Uitgevers
Verschenen: februari 2021
Isbn: 9789048317844

 

De enorm eigenwijze eenhoorn en de sportdag

Eigenwijze Eenhoorn2Het is sportdag op de Eenhoornschool, maar Mira’s eenhoorn Dirk doet NIET aan sport. Kan Mira haar E-BFF (Eenhoorn Best Friend Forever) overtuigen mee te doen aan de wedstrijden en spelletjes?

De prijs voor het winnende team is een medaille én een Magische Regenboogtocht, dus Mira zet alles op alles om te winnen. Als dat maar goed gaat…

Een eenhoornverhaal zonder overdaad aan roze en glitters.

Auteur: Pip Bird
Illustrator: David O'Connell
Oorspronkelijke titel: The Naughtiest Unicorn: Sports Day
Uitgeverij: Veltman Uitgevers
Verschenen: mei 2020
Isbn: 978 90 483 1783 7
Leeftijd: 7+

 

De enorm eigenwijze eenhoorn

Enorm Eigenwijze Eenhoorn kleinHet is Mira's allergrootste wens om ooit naar de Eenhoornschool te gaan, waar ze haar allerbeste eenhoornvriend zal ontmoeten. Ze is dan ook door het dolle heen wanneer ze op een dag haar toelatingsbrief ontvangt.

Wie zal haar eenhoorn worden: Angelica, Delilah Glinsterhoef, Ster? Helaas: Mira krijgt Dirk.

Dirk is niet elegant, niet glitterig: Dirk is vooral heel erg lui. Zullen Mira en Dirk ooit vrienden worden, en op een magische speurtocht mogen gaan?

Auteur: Pip Bird
Illustraties: David O'Connell
Oorspronkelijke titel: The Naughtiest Unicorn
Uitgeverij: Veltman Uitgevers
Verschenen: oktober 2019
Redactie: Vitataal
Isbn: 9789048317820
Leeftijd:7+

 

In Translation

X

Right Click

No right click