Twitter Facebook LinkedIn goodreads Contact

William Sutcliffe - Het dievencircus

Het dievencircus van William Sutcliffe, met de doldwaze illustraties van David Tazzyman (zie ook Stinkbom & Ketchupkop) is voorlopig een tweedelige serie, maar we hopen op meer circusavonturen!

 

Het dievencircus en de ongelooflijke ontmaskering

het-dievencircus ontmaskeringNa de ontmaskering van het Dievencircus is Archibald Sfinx gevlucht, en heeft Hannahs nieuwe vriend Noah met zich meegenomen.

Wanneer Hannah op haar twaalfde verjaardag ontdekt dat ze is geadopteerd en uit een echte circusfamilie komt is ze dolgelukkig. Helemaal wanneer blijkt dat Esmeralda Espadrille haar moeder was, wat betekent dat Noah haar broer is! De vraag is echter: wie is haar echte vader? Is het Ernesto Espadrille, Noahs vader, of is het de gemene crimineel Archibald Sfinx?

Zal het Noah en Hannah lukken elkaar terug te vinden in de chaos van mensen, dieren en bijzondere circusartiesten? En zal Hannah eindelijk ontdekken wie haar echte vader is?

Auteur: William Sutcliffe
Illustraties: David Tazzyman
Oorspronkelijke titel: The Circus of Thieves on the Rampage
Verschenen: maart 2015
Vertaald in opdracht van: Vitataal
Uitgever: Veltman Uitgevers
Isbn: 978 90 483 1054 8
Leeftijd: 8+

 

Het dievencircus en de grote verdwijntruc

het-dievencircus-en-de-grote-verdwijntrucHannahs leven is saai, saai, saai! Dan ontmoet ze Noah Sphinx die opgroeit in een heel bijzonder circus. Maar niet alles is wat het lijkt: de gemene spreekstalsmeester heeft kwaadaardige plannen, en niemand is veilig voor zijn vliegensvlugge diefstallen. Kunnen Hannah en Noah deze slechterik op tijd stoppen?


Willams Sutcliffes eerste kinderboek zit vol humor, avontuur en bijzondere personages, die tot leven worden gebracht door de fantantastische illustraties van David Tazzyman. Een must voor fans van David Walliams en Roald Dahl!

Auteur: William Sutcliffe
Illustraties: David Tazzyman
Oorspronkelijke titel: The Circus of Thieves and the Raffle of Doom
Verschenen: september 2014
Vertaald in opdracht van: Vitataal
Uitgever: Veltman Uitgevers
Isbn: 978 90 483 1048 7
Leeftijd: 8+

In Translation