Twitter Instagram LinkedIn goodreads Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Starfell

Willow Mos is een jonge heks met een niet erg bijzondere gave. Ze kan dingen vinden die zoekgeraakt zijn. Dat is lang niet zo indrukwekkend als de gaven van haar zussen en moeder. En toch komt de machtigste heks van Starfell naar Willow toe als ze hulp nodig heeft. Vanaf dat moment valt Willow van het ene avontuur in het andere en moet ze het opnemen tegen de Broeders van Wol die er alles aan doen om magie te verbieden.

 

Starfell 3: Het verloren koninkrijk

Starfell3 verdwenen koninkrijkVoor de allereerste keer mogen magische kinderen zoals Willow naar dezelfde school als hun niet-magische buren. Maar Willow is achterdochtig. Ze weet dat de Broeders van Wol duistere plannen hebben, dus waarom veranderen ze plots alle regels?

Op haar eerste schooldag maakt Willow kennis met een elfenmeisje met de naam Twist, en al snel vertrekken ze samen op de meest gevaarlijke missie ooit. En hun opdracht is niet mals: de kinderen van Starfell beschermen, het mysterie van een lang verdwenen koninkrijk oplossen en voorkomen dat de bron van alle magie in de verkeerde handen terechtkomt...

Auteur: Dominique Valente
Illustraties: Sarah Warburton
Oorspronkelijke titel: Starfell: Willow Moss and the Vanished Kingdom
Uitgeverij: Veltman Uitgevers
Verschenen: september 2021
Isbn: 978 90 4831 876 6
Leeftijd: 10+

Starfell 2: Het vergeten verhaal

Starfell2 vergeten verhaalGa mee op een spannende reis naar de onderwereld

Willow Mos is een jonge heks met de gave om dingen te vinden die zijn zoekgeraakt. Met die gave is het haar gelukt de wereld te redden, maar sindsdien is haar magie nogal onvoorspelbaar…

Alsof dat nog niet erg genoeg is, heeft Willows vriend Nolan Bijwijlen haar een brief gestuurd met een dringende boodschap. Dankzij een glimp van de toekomst weet hij dat hij over tien minuten ontvoerd zal worden – en dus heeft hij haar hulp nodig!

Willow is vastberaden om Nolan te vinden en haar zoektocht brengt haar naar de griezelige onderwereld van Nederfell. Daar komt ze oog in oog te staan met de Koningin van de Ondoden.

Zal het haar lukken haar vriend te redden nu ze haar magische krachten niet onder controle heeft?

Reis mee met Willow naar een wereld voorbij Starfell voor een gloednieuw en spannend avontuur!

Auteur: Dominique Valente
Illustraties: Sarah Warburton
Oorspronkelijke titel: Willow Moss and the Forgotten Tale
Uitgeverij: Veltman Uitgevers
Verschenen: september 2020
Isbn: 978 90 483 1850 6

 

Starfell: De zoektocht naar afgelopen dinsdag

starfell de zoektocht naar afgelopen dinsdagWillow Mos is een tikkeltje vreemd. Maar dat geldt voor de leukste mensen – en het gebeurt niet zelden dat een echte held een tikkeltje vreemd is.

Willow Mos is de jongste en minst machtige zus van een magisch gezin. Haar gave is het vinden van verloren dingen. Denk aan sleutels, sokken of een houten gebit. Nuttig, maar niet heel spannend.

Op een dag staat de meest gevreesde heks van heel Starfell voor Willows deur en vraagt haar om hulp. Afgelopen dinsdag lijkt vermist. Helemaal verdwenen. En zonder die dag zou de hele wereld weleens kunnen instorten.

Nu ligt het lot van Starfell in Willows onopvallende, kleine handen. Lukt het haar om de dag te redden, en daarmee de hele wereld?

Auteur: Dominique Valente
Illustrator: Sarah Warburton
Oorspronkelijke titel: Starfell: Willow Moss and the Lost Day
Uitgever: Veltman Uitgevers
Vertaald in opdracht van: Vitataal
Verschenen: februari 2020
Isbn: 9789048318469
Leeftijd: 10+

 

In Translation

X

Right Click

No right click