Twitter Facebook LinkedIn goodreads Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Charmed Classics

De televisieserie Charmed over drie heksenzusjes heeft in totaal acht seizoenen gekend. In Nederland zijn de bijbehorende boekjes verdeeld over twee series: de Charmed Classics (verhalen met Prue, Piper en Phoebe) en de Charmed Pockets (met Piper, Phoebe en Paige).

 

De betovering begint

Charmed 01 Betovering BegintIn dit uur, in deze nacht,
Wend ik mij tot de Oude Macht.
Geef de macht aan ons drie zusters,
Wij willen de macht! Geef ons de macht!

Prue, Piper en Phoebe Halliwell geloofden niet dat het oplezen van een magische spreuk echt zou werken. Maar dat deed het wel. En nu kan Prue voorwerpen laten bewegen door middel van haar geest, Piper kan de tijd stilzetten en Phoebe kan de toekomst zien. Zij zijn de Magische Machten… de machtigste heksen ooit.

Magisch zijn brengt echter gevolgen met zich mee. Een zwarte magiër is uit op hun krachten. En hij zal er alles aan doen om ze te krijgen. Zelfs als dat betekent dat hij hen moet vermoorden!

 

Verschenen: december 2006
Uitgeverij Big Balloon
Originele titel: The Power of Three
Isbn: 905425 9523

Kus der duisternis

Charmed 02 Kus der DuisternisIn de schaduw van de toren,
Kunnen wij geliefden samen zijn,
Je geeft mij leven en mijn macht is herboren.
Ik smeed jouw ziel aan die van mij!

Op oudejaarsavond gebeurt er iets met Prue Halliwell waardoor ze zich anders gaat gedragen. Nadat een vreemde haar de meest hartstochtelijke kus van haar leven heeft gegeven, voelt Prue plotseling het verlangen om iedere man te kussen die ze tegenkomt.

Piper en Phoebe vinden de nieuwe Prue eerst wel leuk. Maar als Prue na iedere kus zwakker wordt, weten de Magische Machten dat er Kwaad in het spel is. Nu moeten Piper en Phoebe hun zus redden, maar zal dit lukken met slechts de Macht van Twee?

 

Verschenen: februari 2007
Uitgeverij Big Balloon
Originele titel: Kiss of Darkness
Isbn: 978905425 8094

De rode vloek

Charmed 03 Rode VloekMet duistere verlangens en kwade plannen,
Wordt een gevaarlijk mengsel gebrouwen.
Woede en angst zullen samenspannen,
Kun je je vrienden wel vertrouwen?

Prue, Piper en Phoebe weten niet dat er een groep zwarte magiërs achter hen aanzit. Ze hebben geen idee dat een van deze zwarte magiërs al hun leven is binnengedrongen en zich voordoet als een vriend. Ze weten ook niet welke missie deze groep heeft… namelijk om de krachten van de zusjes te stelen, zelfs als dat betekent dat zij hen moeten vermoorden!

Nu moeten de Magische Machten uitvinden wie van hun vrienden in werkelijkheid hun vijand is. Wat je niet weet kan soms dodelijk zijn…

 

Verschenen: april 2007
Uitgeverij Big Balloon
Originele titel: The Crimson Spell
Isbn: 97890478 00033

Stemmen uit het verleden

Charmed 04 Stemmen uit het VerledenEen scherf van de spiegel toont een gebroken gelaat
Een zakhorloge met een gebarsten wijzerplaat
Een bundeltje kruiden dat brandt voor veiligheid
Dit alles stuurt mij naar een andere plaats en tijd

Het zit Phoebe Halliwell allemaal niet mee: een demon heeft haar meegesleurd naar enkele eeuwen in het verleden. Ze kan haar zussen op geen enkele manier laten weten dat ze nog leeft. Ze heeft ook geen idee hoe ze weer terug moet keren naar haar eigen tijd. Daar komt bij dat de demon haar ook nog eens probeert te vermoorden. In de huidige tijd zijn Prue en Piper volledig geschokt over het verlies van hun zusje. Maar dat is niet hun enige probleem. Er is ook iets met hen aan de hand. Het lijkt wel alsof zij op een of andere manier… kwaadaardig worden. Maar hoe kan dat? En hoe kunnen ze dit tegengaan zonder de Macht van Drie?

 

Verschenen: augustus 2007
Uitgeverij Big Balloon
Originele titel: Whispers from the Past
Isbn: 97890478 00224

Voodoorituelen

Charmed 05 VoodoorituelenAls haar ziel is gebonden door duister kwaad
Roep haar dan terug, luister naar goede raad
Zuiverend zout zal wonderen verrichten
Het zal het duister verbannen en haar ziel verlichten.

De zusjes Halliwell zijn op vakantie. Het is tijd om te feesten in New Orleans.

Maar op de eerste avond die Prue, Piper en Phoebe in the Big Easy overnachten, heeft Phoebe een droom waarin zij angstaanjagende beelden ziet van vreemde, gewelddadige rituelen in het licht van de maan.

Niet veel later verdwijnt een jonge vrouw die Prue net heeft leren kennen – precies op de avond van de volle maan! Als de Magische Machten haar proberen te vinden, komen ze terecht in de duistere wereld van de voodoo en haar rituelen… Zo’n krachtige magie hebben de zusjes nog niet eerder meegemaakt.

 

Verschenen: februari 2008
Uitgeverij Big Balloon
Originele titel: Voodoo Moon
Isbn: 97890478 00644

Een wraakzuchtig verleden

Charmed 06 Wraakzuchtig VerledenWoede, jaloezie en een duister verlangen
Houden haar als in een kooi gevangen.
Na schuldgevoelens en bittere tranen
Kan ik nu eindelijk mijn wraak beramen.

Phoebe vindt een cursus volgen aan de universiteit een intellectuele uitdaging. Zeker als ze Brett Weir ontmoet, een heel knappe medestudent. Alleen jammer dat hij een zeer jaloerse ex-vriendin heeft, Wendy.

Als Brett en Phoebe moeten samenwerken aan een opdracht, krijgt Phoebe plotseling briefjes met bedreigingen. Het is logisch om Wendy hiervan te verdenken, maar toch heeft Phoebe het gevoel dat ze van iemand anders komen. Van iemand met magische krachten...

 

Verschenen: oktober 2008
Uitgeverij Big Balloon
Originele titel: Haunted by Desire
Isbn: 97890478 01177

In Translation

X

Right Click

No right click