Twitter Facebook LinkedIn goodreads Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hulp uit de toekomst

Charmed 30 Hulp uit de toekomstEr is geen spoor te ontdekken van de Macht van Drie,
ze zijn verdwenen dankzij krachtige magie.
Volwassen zoons, ik kan dit niet alleen!
Kom naar het heden, help mij hier doorheen!

Na een moeilijke beslissing is Leo weer een gewone sterveling geworden. Terwijl hij samen met Wyatt en Chris avondeten gaat halen bij de Chinees, worden de Magische Machten ontvoerd en naar de Onderwereld gebracht. Daar houdt de demonische dr. Gnivik hen gevangen, om allerlei experimenten met hen uit te voeren.

Als Leo thuis komt in een leeg huis dat er nog rommeliger uitziet dan toen hij vertrok, probeert hij uit te vinden wat er gebeurd is. Dat blijkt lastiger dan hij denkt. Nu hij afstand gedaan heeft van zijn vleugels, reageren de Wijzen niet meer op zijn vragen. Zelf heeft hij geen magische krachten meer en hij is de wanhoop dan ook nabij.

Met een spreuk uit het Boek der Schaduwen en een beetje eenhoornmagie roept hij zijn volwassen zoons Wyatt en Chris uit de toekomst naar het heden. Samen gaan de Halliwell-mannen op zoek naar de Magische Machten. Terwijl dr. Gnivik steeds verder gaat in zijn experimenten en de zusjes hulpeloos moeten toekijken, is het aan Leo en zijn zoons om hen te redden.

 

Verschenen: mei 2009
Uitgeverij Big Balloon
Originele Titel: Leo Rising
Isbn: 97890478 01412

In Translation

X

Right Click

No right click