Twitter Facebook LinkedIn goodreads Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Phoebe wie?

Charmed 28 Phoebe wieDe strijd is gestreden, een zus verdwenen in de nacht
De vijand ontfermt zich nu over de Magische Macht.
Twee zussen moeten tot haar door kunnen dringen
Om haar naar huis te brengen en te overwinnen.

Phoebe is uitgeput. Ze heeft een veeleisende baan, moet constant vechten tegen demonen en ook haar zusjes helpen. Zo heeft ze geen tijd meer over voor zichzelf. Als ze weer bijkomt na een gevecht zonder te weten wie of waar ze is, krijgt Phoebe eindelijk haar lang verdiende rust. Of toch niet?

Een vreemde die zich voorstelt als Aura vindt haar en ontfermt zich over haar. Phoebe heeft even het gevoel dat er iets aan de hand is met Aura en haar vriendinnen, maar ze negeert haar intuïtie. In plaats daarvan probeert ze zich op haar gemak te voelen in haar nieuwe, rustige leventje.

Ondertussen vrezen Piper en Paige het ergste. Ze pendelen om hun zus te vinden, maar krijgen geen resultaat. Aura en haar vriendinnen hebben Phoebe niet alleen onvindbaar gemaakt, maar ze laten haar ook opnieuw kennis maken met de magie. Ze nemen haar mee op hun missies om beschermende amuletten te stelen van goede heksen. Daarna volgt een nog grotere uitdaging: ze willen Phoebe ervan overtuigen dat Piper en Paige kwaadaardig zijn en uitgeschakeld moeten worden.

Zal het Piper en Paige lukken om Phoebe te vinden en haar te helpen herinneren wie zij is voor het te laat is om de Macht van Drie te redden?

 

Verschenen: januari 2009
Uitgeverij Big Balloon
Originele titel: Phoebe Who?
Isbn: 9789047801191

In Translation

X

Right Click

No right click