Twitter Facebook LinkedIn goodreads Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Licht van de wereld

Charmed 26 Licht van de WereldVan zee tot zee, van kust tot kust
Ik verlang haar weer bij mij terug.
Ik mis haar gezicht, ik mis haar lach,
En ik zou willen dat ik nu bij haar was.

De Magische Machten zijn dolgelukkig, want een oude vriendin van hen gaat trouwen! Ze heeft de zusjes gevraagd bruidsmeisjes te zijn. Ze voelen zich vereerd om haar te helpen bij alle voorbereidingen en zien de minivakantie naar de kust ook wel zitten.

De ceremonie zal plaatsvinden in de prachtige, oude vuurtoren van Serenity Cove. Er gaan geruchten dat het er spookt. De wraakzuchtige geest van een voormalige vuurtorenwachter is namelijk ooit zijn grote liefde verloren op zee, en dat precies honderd jaar geleden op de dag dat Lyssa gaat trouwen! De zusjes Halliwell negeren de geruchten… tot ze het rare gedrag van Lyssa's verloofde opmerken. Het lijkt wel alsof hij geobsedeerd is door een erfstuk van Lyssa’s familie: een vreemde, grote diamant met de naam Licht van de Wereld. Kunnen de Magische Machten zijn ware identiteit en bedoelingen achterhalen voordat hun vriendin ‘ja’ zegt tegen de verkeerde?

 

Verschenen: september 2008
Uitgeverij Big Balloon
Originele titel: Light of the World
Isbn: 97890478 01030

In Translation

X

Right Click

No right click