Twitter Facebook LinkedIn goodreads Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Betoverende woorden

Charmed 25 Betoverende WoordenZijn woorden zijn magisch, zijn tactiek is piekfijn
Hij is perfect - te mooi om waar te zijn.
Ontdek zijn geheim, ontdek de bron,
Anders komt een Onschuldige om.

Phoebe kan haar geluk niet op – eindelijk heeft ze dan de perfecte man ontmoet. Alles lijkt Daniël mee te zitten en Phoebe is dan ook tot over haar oren verliefd. Maar wanneer Paige wil uitvinden wat er nou toch zo vreemd is aan hem, ontdekt zij een demon in Daniëls huiskamer. Phoebe wil wel toegeven dat Daniël bijna te perfect lijkt om waar te zijn, maar ze kan niet geloven dat hij met een demon samenzweert.

Phoebe is niet de enige die problemen heeft in de liefde. Leo is de laatste tijd zo druk bezig met zijn taken als lichtgids, dat het erop lijkt alsof hij zijn vrouw en zoontje is vergeten. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft Paige ook een probleem. Zij twijfelt eraan of haar krachten nog wel goed werken. Het leven als Magische Macht is nooit eenvoudig geweest, maar het lijkt nu wel alsof alles tegelijk verkeerd gaat. Kunnen de zusjes dit oplossen voordat het uit de hand loopt?

 

Verschenen: juli 2008
Uitgeverij Big Balloon
Originele titel: Sweet Talkin' Demon
Isbn: 97890478 00934

In Translation

X

Right Click

No right click