Twitter Facebook LinkedIn goodreads Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Magische traditie

Charmed Magische TraditieDrie seizoenen, drie zussen, drie verhalen...


SAMHAIN: 31/10, ook wel Halloween, is traditioneel een tijd van reflectie en een tijd om de overledenen te eren. Maar Phoebes plannen om te communiceren met haar voorouders lopen niet helemaal zoals gepland. Al snel bevindt ze zich midden in een poging twee magische geliefden te herenigen.

YULE: 22/12, ook wel de Winterzonnewende. Dit is de langste nacht van het jaar. Als Paige besluit naar een feest te gaan in een nieuwe club dat de hele nacht zal duren, bevindt ze zich plotseling midden in een kwaadaardig complot om de nacht eeuwig te laten duren.

IMBOLC: 2/2, is een tijd waarin de eerste hoop op een nieuwe lente wordt gekoesterd. Maar Piper kan zich niet goed op de toekomst richten en ook niet op het krijgen van een kindje met Leo. Haar zusje half heks, half lichtgids lijkt ineens de controle over haar krachten kwijt te zijn. Zou een hybride baby voor ellende geboren zijn?

 

Verschenen: december 2007
Uitgeverij Big Balloon
Originele titel: Seasons of the Witch, Vol. 1
Isbn: 97890478 00736

In Translation

X

Right Click

No right click