Twitter Instagram LinkedIn goodreads Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Grisha: Schim & Schaduw

Grisha 1 grootHet ooit zo rijke Ravka wordt sinds tientallen jaren in tweeën gedeeld door de Schaduwvlakte; een ondoorgrondelijke duisternis, vergeven van monsters die teren op mensenvlees. Het lot van het land is onzeker.

Alina Starkov is nooit ergens goed in geweest. Maar als haar regiment wordt aangevallen en haar beste vriend zwaargewond raakt, ontwaakt er bij Alina een onbekende kracht die zijn leven redt. Een kracht die het door oorlog getergde koninkrijk voor eens en altijd kan bevrijden. Alina moet alles achterlaten en wordt meegevoerd naar het hof, waar ze getraind zal worden tot lid van de Grisha: het magische elitekorps dat wordt geleid door de mysterieuze Duisterling.

Alina moet de geheimen van de Grisha leren doorgronden nu de toekomst van Ravka in haar handen ligt. In de dreigende duisternis leert Alina niet alleen haar kracht beheersen, maar leert ze ook een kant van zichzelf kennen die ze misschien liever nooit had ontdekt.

Schim & Schaduw is het eerste deel van de Grisha-trilogie.

Auteur: Leigh Bardugo
Serie: De Grisha, boek 1
Originele titel: Shadow & Bone
Verschenen: juni 2014
Uitgever: Blossom Books
Isbn: 978-90-2067-974-8

 


ListLeugens gesigneerd 

List & Leugens, gesigneerd door Leigh Bardugo: 'Thank you for helping Alina and all of the Grisha speak!'

Lisette SchimARC

Ik wilde zo graag ook de ARC van mijn vertaling hebben en Lisette Jonkman (ja, die) had er eentje gekregen. Ik stelde een ruil voor: zij een hardcover Schim & Schaduw, ik een door haar gesigneerde ARC. Deal!

 

In Translation

X

Right Click

No right click