Twitter Facebook LinkedIn goodreads Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestemming

SoulSeekers1 BestemmingDaire Santos wordt geplaagd door gruwelijke visioenen. En wie is toch die aantrekkelijke jongen met de blauwste ogen ter wereld die steeds in haar dromen opduikt? Net als ze denkt haar verstand te verliezen, vertelt haar grootmoeder haar dat ze de laatste Soul Seeker is. Ze heeft niet alleen de bijzondere gave om te reizen tussen diverse mystieke dimensies, maar moet ook de wereld redden van de ondergang. Koste wat het kost.

Haar tegenstander is een puur kwaadaardige magiër die mensen van hun ziel kan beroven. Als ze hem ontmoet, lijkt hij echter sprekend op de jongen uit haar dromen – die zijn tweelingbroer, Dace, blijkt te zijn. Daire heeft echter weinig tijd om te leren omgaan met haar gave, haar verliefdheid en het leven op een nieuwe middelbare school. Want op de Dag van de Doden worden haar nieuwe krachten meteen al op de proef gesteld. Kan ze Dace vertrouwen of is hij een van de vijanden die ze moet vernietigen?

Verschenen: oktober 2012
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
Originele titel: Fated
Isbn: 978-90-218-0762-1

In Translation

X

Right Click

No right click