Twitter Instagram LinkedIn goodreads Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aimée Carter - The Blackcoat Rebellion

The Blackcoat Rebellion is een dystopische serie waarin weeskind Kitty Doe door een toevallige, maar niet na te maken, gelijkenis met Lila Hart, het nichtje van de premier, opeens uit haar eigen leventje wordt gerukt om voor Lila te spelen. Er staat veel op het spel in deze sombere wereld, waar niet alles is wat het lijkt.

 

Koningin

Blackcoat Rebellion 3 KoninginNadat Kitty en de Blackcoat-rebellen met succes een opstand in de gruwelijke gevangenis Elders hebben geleid, willen ze nog maar één ding: ook de rest van het land bevrijden. Om dit voor elkaar te krijgen moeten ze zien te bewijzen dat de dictator Daxton Hart niet is wie hij lijkt te zijn, maar een regelrechte bedrieger...

Is het echter de moeite waard als ze hiermee levens in gevaar brengt, niet in de laatste plaats dat van de jongen die al zo lang belangrijk voor haar is?


Verschenen: januari 2017
Uitgever: HarperColllins Young Adult
Originele titel: Queen
Isbn: 9789402718409

 

Gevangene

Blackcoat Rebellion 2 GevangeneKitty is onder dwang van de machtige Daxton Hart en zijn familie een VII geworden en gaat nu verder door het leven als Lila Hart, het doodgewaande nichtje van de president. Hoe luxueus haar nieuwe omgeving ook is, ze moet voortdurend op haar hoede zijn om te overleven in die slangenkuil.

Dan doet ze een aantal gevaarlijke ontdekkingen, waarna Daxton haar er plotseling van beschuldigt met de Blackcoat-rebellen samen te zweren. Dit betekent dat haar grootste angst uitkomt. Ze wordt naar Elders gestuurd, een gevangenis waar gruwelijke dingen gebeuren en waar nog nooit iemand levend uit is gekomen...


Verschenen: juli 2016
Uitgever: HarperCollins Young Adult
Originele titel: Captive
Isbn: 978 94 027 09605

 

Marionet

Blackcoat Rebellion 1 Marionet'Ik bied je dit maar eenmaal aan, en mijn aanbod is nog dertig seconden geldig.'
'En als ik nee zeg?'
'Vijf,' zei hij, en hij begon af te tellen. 'Vier, drie, twee...'

Een schamele III. Meer heeft Kitty niet weten te scoren bij het geschiktheidsexamen. Met een III in haar nek getatoeëerd is ze gedoemd om de rest van haar leven in armoede te slijten – ver van alles wat ze kent, en een eeuwigheid verwijderd van haar grote liefde, Benjy.

Totaal onverwacht krijgt Kitty de kans een VII te worden, de hoogste rang die er is! Helaas staat daar wel iets tegenover. Ze moet in de huid kruipen van Lila Hart, die kort daarvoor op raadselachtige wijze is verongelukt. Zo wordt ze de inzet van een levensgevaarlijk spel.

Gevangen in een web van leugens en manipulatie komt Kitty voor een moeilijke keuze te staan: kiest ze voor overleven of durft ze haar nieuwe identiteit in te zetten voor de rebellen die bezig zijn met een opstand?

Deel een in de nieuwe superspannende dystopische serie Blackcoat Rebellion.

Verschenen: augustus 2015
Uitgeverij: HarperCollins Young Adult
Originele titel: Pawn
Isbn: 978 94 027 01609

In Translation

X

Right Click

No right click