Twitter Facebook LinkedIn goodreads Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Three Dark Crowns

Nieuwe serie van Kendare Blake over drie zussen die alle drie voorbestemd zijn koningin te worden van het eiland Fennbirn. Slechts één van hen zal de troon kunnen bestijgen, en vanaf hun zestiende moeten de zussen het tegen elkaar opnemen om de felbegeerde kroon te bemachtigen. Koste wat het kost...

 

Duistere troon

3DC Duistere troonDrie zusjes en één troon...
De strijd om de macht is begonnen...

Wie van de koninklijke zusjes zal als overwinnaar uit de bus komen en de troon mogen bestijgen?

Katharine, eens de zwakste van de drieling, voelt zich sterker dan ooit tevoren.
Arsinoe heeft de waarheid over haar krachten ontdekt en beseft dat haar geheim weleens in haar voordeel zou kunnen werken.
En Mirabella, altijd de sterkste en de gedoodverfde koningin, raakt in groot gevaar.

In het boeiende vervolg op Koninginnen is er niets en niemand die de zusjes tegenhoudt op weg naar de troon, behalve zijzelf.

Auteur: Kendare Blake
Oorspronkelijke titel: One Dark Throne
Uitgever: HarperCollins YA
Verschenen: april 2019
9789402757989

 

Koninginnen

3DC KoninginnenDrie zusjes
Eén troon...

Op het eiland Fennbirn wordt elke generatie een drieling geboren - drie koninginnen, alle drie erfgenaam van de troon en alle drie in het bezit van een bijzondere kracht.

Mirabella kan met een knip van haar vingers vlammen doen oplaaien en hevige stormen ontketenen. Katherine kan zonder blikken of blozen het dodelijkste gif doorslikken zonder ziek te worden, en Arsinoe, zo gaat het gerucht, kan de mooiste bloemen laten bloeien en wilde leeuwen temmen met één enkele blik.

Maar aangezien er maar één van hen gekroond kan worden, moeten de zussen de strijd met elkaar aangaan. Op de nacht van hun zestiende verjaardag, begint het gevecht. En dat is niet zomaar een spelletje, maar een gevecht op leven en dood...


Auteur: Kendare Blake
Oorspronkelijke titel: Three Dark Crowns
Uitgeverij: HarperCollins Young Adult
Verschenen: juli 2018
Isbn: 9789402755978

 

In Translation

X

Right Click

No right click