Twitter Facebook LinkedIn goodreads Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Touching Juliette

Tahereh Mafi - Touching Juliette

De serie Touching Juliette, ook bekend als de Shatter Me-serie, van Tahereh Mafi werd na de eerste trilogie ineens gevolgd door een nieuwe trilogie, en die mocht ik vertalen. Juliettes overwinning aan het einde van 'Vertrouw Me' blijkt namelijk pas het begin van nog veel meer wereldschokkende gebeurtenissen, zowel voor de Sector als voor Juliette zelf. Zeker als ze te horen krijgt dat ze heel andere ouders heeft dan ze al die tijd heeft geloofd...

 

Heel me

TJboek4 HeelMeJuliette dacht dat ze had gewonnen. Ze nam Sector 45 over, werd benoemd tot opperbevelhebber en heeft haar grote liefde aan haar zijde. Maar ze is nog steeds het meisje dat met één aanraking iemand kan doden – en alle wereldleiders houden haar zorgvuldig in de gaten. Wie zal ze zijn als het noodlot toeslaat? Kan ze zichzelf onder controle houden, of is haar verlangen naar macht sterker? En wat gebeurt er als ze een schokkende ontdekking over haar verleden doet?

Juliette probeert zich te schikken in haar nieuwe rol terwijl haar gave krachtiger, gevaarlijker, dodelijker is dan ooit.

Auteur: Tahereh Mafi
Oorspronkelijke titel: Restore Me
Uitgeverij: Blossom Books
Verschenen: april 2018
Isbn: 9789463492102

 

 

 

In Translation

X

Right Click

No right click