Twitter Facebook LinkedIn goodreads Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Touching Juliette

De serie Touching Juliette, ook bekend als de Shatter Me-serie, van Tahereh Mafi werd na de eerste trilogie ineens gevolgd door een nieuwe trilogie, en die mocht ik vertalen. Juliettes overwinning aan het einde van 'Vertrouw Me' blijkt namelijk pas het begin van nog veel meer wereldschokkende gebeurtenissen, zowel voor de Sector als voor Juliette zelf. Zeker als ze te horen krijgt dat ze heel andere ouders heeft dan ze al die tijd heeft geloofd...

 

Weersta Me

TJboek5 WeerstaMeJuliette is iedereen kwijt.

Na haar vrij rampzalig verlopen periode als opperbevelhebber is ze ontvoerd en bevindt ze zich ergens op een basis ver van sector 45. Terwijl ze de eenzaamheid en martelingen probeert te doorstaan, moet ze ook haar herinneringen op een rijtje zien te krijgen. Warner heeft haar hart gebroken door te onthullen dat hij veel meer weet over haar familie en haar identiteit dan hij tot nu toe liet blijken, en deze geheimen veranderen alles.

Juliette wordt verscheurd door verdriet, en de duisternis die zich nog altijd in haar schuilhoudt dreigt haar over te nemen. Maar door een onverwachte bondgenoot lijkt er toch nog een kans te zijn om te ontsnappen, en om de schade die ze heeft aangericht te herstellen.

Oorspronkelijke titel: Defy Me
Uitgeverij: Blossom Books
Verschenen: mei/juni 2019
Isbn: 978 94 6349 211 9

 

Schaduw Me (novelle)

TJboek4b SchaduwMeSchaduw Me is deel 4,5 in de Touching Juliette-serie. Het verhaal wordt verteld uit het perspectief van Kenji Kishimoto.

Een nieuwe novelle vanuit het perspectief van Kenji Kishimoto. (We geven je even een momentje om van blijdschap te gillen.) Het verhaal speelt zich af tijdens de heftige gebeurtenissen in Heel me.

Juliette is nog steeds aan het bijkomen van Warners verraad, en Kenji probeert zijn vriendschap met haar te balanceren met zijn verantwoordelijkheden als leider van het verzet tegen het Herstel. En dingen worden nog interessanter als een onverwacht iemand uit Omega Point opeens opduikt.

Oorspronkelijke titel: Shadow Me
Uitgeverij: Blossom Books
Verschenen: april/mei 2019
Isbn (e-book): 978 94 6349 212 6

Er is tevens een gelimiteerde POD-uitgave verschenen in hardcover, en er verschijnt dit najaar een omkeerboek van 'Schaduw Me' samen met de volgende novelle, 'Onthul Me'.

 

Heel me

TJboek4 HeelMeJuliette dacht dat ze had gewonnen. Ze nam Sector 45 over, werd benoemd tot opperbevelhebber en heeft haar grote liefde aan haar zijde. Maar ze is nog steeds het meisje dat met één aanraking iemand kan doden – en alle wereldleiders houden haar zorgvuldig in de gaten. Wie zal ze zijn als het noodlot toeslaat? Kan ze zichzelf onder controle houden, of is haar verlangen naar macht sterker? En wat gebeurt er als ze een schokkende ontdekking over haar verleden doet?

Juliette probeert zich te schikken in haar nieuwe rol terwijl haar gave krachtiger, gevaarlijker, dodelijker is dan ooit.

Auteur: Tahereh Mafi
Oorspronkelijke titel: Restore Me
Uitgeverij: Blossom Books
Verschenen: april 2018
Isbn: 9789463492102

 

 

 

In Translation

X

Right Click

No right click